Over mij

Met beide voeten stevig op de grond geniet ik enorm van het coachen. Ik hou van no-nonsens en sta nuchter in het leven. Dit altijd in verbinding met mijn sterk ontwikkelde intuïtie, helder voelen én helder weten. Niks zweverigs aan maar holistisch en concreet.

Mijn kernwaarden zijn: authentiek, verbindend en bezield leven…
What you see, is what you get!

Hoe leef ik?

Samen met lieve vriend Steven woon ik in Apeldoorn, in een sfeervol huis vlakbij de bossen. In en om ons huis maak ik het graag gezellig. De haard aan, kaarsjes, maar ook lekkere geuren en kleuren vind ik erg fijn en belangrijk om me in thuis te voelen. Het mag voor mij voelen als een fijne, passende jas. Ik ben graag samen, maar geniet er ook erg van om tijd alleen door te brengen. Ik word blij van goede gesprekken en het mag juist soms ook helemaal nergens over gaan. De lichtheid van het leven!

Passies

Mijn passie is in de natuur zijn. Ik ben een buitenmens en van wandelen en stilte laad ik op. Maar ook in de tuin werken, muziek luisteren en een concert bezoeken, zingen en yoga. Ik houd bovendien erg van dansen, maar doe het helaas structureel te weinig.