Energetische opschoning

Eenmalig energetisch opschonen

Soms wil, weet en voel je dat het FIJN is om even helemaal LOS te komen van alles en iedereen. Herkenbaar?

Gevoeligen onder ons blijven onbewust energie mee dragen wat niet van jouw is, hierdoor ontstaat er een bepaalde gelaagdheid IN ons waardoor we bedrukt, vermoeid, gejaagd of overprikkeld kunnen raken. Wellicht hoogste tijd om jezelf te bevrijden van dat wat aan ons ‘kleeft’ gewoon omdat we zoveel en vaak in contact staan met anderen.

Een massage, boswandeling of een sauna bezoek etc. zijn voordehand liggende manieren om tot jezelf te komen. Healing is misschien (nu nog) minder geïntegreerd maar qua effect niet met dit te vergelijken en van intens grote waarde.

Energetisch loskomen en opschonen van dat wat niet helpend is voor jou brengt rust (in je hoofd), helderheid, fitheid en ontspanning.

Ook als je nog nooit eerder een healing hebt ontvangen is het een mooie manier om kennis te maken en te ervaren wat het voor jou kan betekenen.

Jouw aanmelding voor de afspraak is voldoende, verder hoef je er niets voor te doen of te laten om de energie te ontvangen.

 

Wat kun je verwachten?

Na een kort voorgesprekje nodig ik je uit om op de daarvoor bestemde stoel te komen zitten. Daarna werk ik in stilte zowel voor, achter, links als rechts van je lichaam. Hierbij word het lichaam deels wel en deels niet aangeraakt. De aanrakingen zijn bij nek, rug, schouders, armen, handen, heupen, knieën, voeten.

Gedurende de behandeling komt er een informatie stroom opgang die ik waarneem vanuit het onderbewustzijn. De kern van hiervan behelst vaak een belangrijke boodschap en focus, die ik natuurlijk in liefde graag met je deel.

We ronden altijd af met een glas water en kort na gesprekje. De totale sessie duurt 90 minuten.

Mijn persoonlijke ervaring is dat iedere healer/healing een eigen kracht en uitwerking kent,
belangrijk is te weten dat hoe-dan-ook het jou altijd precies dat brengt wat je nu nodig hebt!